Igre na srečo naredijo igralce briljantne

19 Sep

Fecha: 19 de septiembre de 2020

Horario:

Lugar:

Costo:

Igre na srečo naredijo igralce briljantne

Odraščal sem na družinski igralni deski. Spomnim se, ko so odrasli ob nedeljah popoldne pospravljali krožnike z večerjo in na popoldanski tekmi pikali žetone za poker. Kot otrok sem bil navdušen nad igro in bi vlekel stol, da bi gledal dogajanje. Ko sem se postaral, sem sedel za roko, ko si je nekdo oddahnil. To je bil obred, ko sem končno smel dvigniti svojih petdeset centov za žetone in sedeti za mizo. Igrali smo kravato, pin in vse divjaške igre, kot so baseball in dve divjini, ki jih najdete v svojih tipičnih igrah na “kuhinjski mizi”.

Ko sem se naučil pravilnega igranja igralniških iger, so domače poker igre izgubile svoj čar. Niso se mogli kosati z navdušenjem nad igralnico in https://rootcasino-si.com/ igrami, kot so blackjack, craps in video poker. Nikoli nisem veliko razmišljal o igranju igralniškega pokra.

Prvo potovanje v Atlantic City sem opravil v zgodnjih 80-ih, ki je bilo sestavljeno iz igranja igralnih avtomatov. Po več potovanjih sem začel opažati, da se igralci mize dobro zabavajo in dobijo kar nekaj pozornosti osebja igralnice. Želel sem preizkusiti nekatere igre, vendar nisem bil prepričan, kako se spoprijeti s težavo. Približno takrat mi je prijatelj Rich začel pripovedovati zgodbe o svojem prijatelju Andyju. Andy je bil odličen igralec, ki je bil uvrščen igralec v Atlantic Cityju. Bil je sistem rulete in se je vedno vračal s stotinami in včasih tudi tisoč dolarjev.

Ker je imel Andy svojo bonitetno kartico in to je bil njegov sistem, je bilo smiselno, da je stavil in delal svojo čarovnijo. S prijatelji smo se dogovorili, da bomo vložili 20 dolarjev za kos. Ta bankrot v višini 80 dolarjev je bil zagotovo dovolj za začetek. Po približno dvajsetih minutah sklepanja stav se je Andy obrnil na nas in rekel, da je zadel slabo serijo in so prekinili. Nazadnje, po tretjem času so me prosili, naj vložim še nekaj denarja, da partnerstvo ostane stabilno. To je bila zame prelomnica. Otrokom sem rekel, naj me štejejo.

Povedal sem jim, da sem pravkar izgubil 60 dolarjev za igro, o kateri nisem vedel ničesar, ne da bi sklenil eno stavo. Neumno sem zapravil denar za igro, o kateri nisem vedel ničesar. Obljubil sem, da bi lahko postal izobražen igralec, in obljubil sem si, da od tega dne naprej nikoli ne bom igral denarja za nobeno igro ali dogodek, razen če bi raziskoval in ne bi imel nadzora nad svojim denarjem. To je bil dan, ko sem začel postati izobražen igralec.

Compártelo:

Contacto

Please confirm you are not a robot

Mortgage Bankers Association of Puerto Rico

Teléfono: 787-753-9237 / Fax: 787-753-9239

Correo electrónico: mbambs@mbaofpr.com

Facebook: facebook.com/MBAofPR

Dirección Física

Calle Haití # 113
Hato Rey, Puerto Rico