Halvat offshore-lääkkeet: paras kanadalainen online-apteekki … nukkeille

23 Sep

Fecha: 23 de septiembre de 2020

Horario:

Lugar:

Costo:

Halvat offshore-lääkkeet: paras kanadalainen online-apteekki … nukkeille

Jos myös korkeakoulututkinnon saaneet ja myös terveydenhuollon tieteellisiin tutkimuksiin keskittyneet henkilöt houkuttelevat alennettuja hintalajeja ja myös reseptilääkkeiden epärehellisten online-myyjien kautta toimittamat perusteettomat vakuutusvaatimukset, lääkkeiden online-ostamisen uhat voivat olla vielä suuremmat. Yhdysvaltain suurin osa alttiista, mukaan lukien paljon vähemmän valaistuneet ihmiset, joilla ei ole määrättyä lääkityssuojaa ja joiden hyvinvoinnin heikkeneminen edellyttää erilaisten kalliiden lääkkeiden käyttöä.

Nykyään suuri joukko Yhdysvaltain aikuisia käyttää Internetiä. Vuonna 2008 74% aikuisista oli tosiasiallisesti maailmanlaajuisen verkon käyttäjiä.] Verkkokäyttömaksu on oikeastaan ​​jopa paljon korkeampi nuorempien, ylimääräisten opetusten saaneiden ja suurempien ansioiden kanssa. Yksi webin tunnetuimmista käyttötavoista on löytää kliiniset tiedot ja saada pääsy terveydenhuollon analyyseihin ja hakuihin.

Tutkimukset viittaavat siihen, että kuluttajat hyödyntävät Internet-hakukonetta terveystietojen löytämisessä, mutta suorittaessaan ei ilmoiteta avainsanojaan tai edes rajoiteta metsästyksiään millään tavalla [] Vain 15% terveyttä ja hyvinvointia koskevista tiedoista etsii ihmisiä toteaa “jatkuvasti” “tarkista lähteet ja päivä, kun taas ylimääräinen 10% ilmoitti tekevänsä tämän” monet mahdollisuudesta [] “. Tämä saattaa tarkoittaa, että 85 tuhatta amerikkalaista saa terveys- ja hyvinvointitietoja tietämättä toimitettujen tietojen korkeaa laatua tai jopa pätevyyttä [] Verkon lisääntyneen kaupan ohella kuluttajille lisääntynyt uhka.

wellbutrin hinta

Siksi ihmiset tietävät Internetistä tulevista hyvinvointivaikeuksistaan ​​tietämättä, onko resurssi todella hyvämaineinen vai epäilyttävä. Verkkohenkilöt aliarvioivat usein vaivaa ja kokemusta, jota vaaditaan tutkimaan ja etsimään luotettavia sekä uskottavia wellness-tietoja. Tutkimaton haku voi aiheuttaa merkittävän uhan hyvinvointipäätösten tekemisessä riittämättömien, vanhentuneiden tai epäluotettavien yksityiskohtien perusteella, ja vaara voi lisääntyä huomattavasti henkilöille, joilla on tyydyttämätön yleinen hyvinvointikirjallisuus ja etenkin epätyydyttävä sähköisen terveyden lukutaito [] Online-hyvinvointia ja hyvinvointia koskevia tietoja, ostajille tarjotaan todella reseptilääkkeitä koskevia ehdotuksia, heille kohdistetaan lääkemainoksia ja heille annetaan myös linkkejä lääkkeitä tarjoaviin Internet-sivustoihin.

Internet-apteekit lisäävät lääkkeiden saatavuutta heikentyneille tai muuten kotona sitoville. Ne toimittavat myös ihmisille mukavuuden 24 tunnin ostoksista, laajan valikoiman saatavilla olevia lääkkeitä ja henkilökohtaisen yksityisyyden niille, jotka suorittavat eivät todellakaan halua keskustella lääketieteellisistä vaivoistaan ​​apteekkien kanssa. [] Jotkut verkkoapteekkien kannattajat väittävät, että paperi reseptilääkkeet koostuvat usein väärin käsin kirjoitettujen käsinkirjoitusten, varjoisa kirjoitusten ja myös väärien lääkkeiden kanssa [viagra].

Itse asiassa Bessell ja työtoverit [] totesivat, että huolimatta siitä, että monissa maissa tiukennetaan vaatimuksia, kuluttajat ovat edelleen alttiita ongelmille, kun ne ostavat reseptilääkkeitä verkkoapteekkeista ottaen huomioon, että lääkkeitä koskevat tasapainoiset tiedot eivät välttämättä välttämättä näy. Ne, jotka tekevät ostoksia maailmanlaajuisissa verkkoapteekkeissavirtuaalipotilailla, noudattavat aina lääkkeitä jakeltavia lääkäreitä tai jopa apteekkeja.

Tämä kysely voidaan toimittaa lääkärille kiitosta, mutta sitä ei vaadita jatkuvasti – pillereitä. Kuten Besell ja muutkin havaitsivat [], lääketieteellinen viestintä ei todellakaan sijainnut e-apteekkien työntekijöiden suuren määrän vuoksi. Reseptilääkitys valmistetaan yleensä paikassa, joka todella eroaa maailmanlaajuisen verkkoapteekin sijainnista. [] Useat ihmiset eivät ehkä kykene ymmärtämään, mitä he todella saavat ostaessaan lääkkeitä verkosta.

Verkkoapteekkeja voidaan helposti myös tosiasiallisesti pitää viimeisenä resurssina henkilöille, jotka haluavat parantua merkittäviin terveydenhuolto-ongelmiin, ja jotka saattavat olla erityisen alttiita väärille tapauksille. [] Hajautettujen lääkkeiden sähköiset raportit, kuten valtakunnallinen rekisteri tai jopa yksittäinen tietue, eivät varmasti ole täynnä, ellei niissä ole talonomistajia koskevia tietoja, jotka voidaan tarkistaa vilpillisten apteekkien määrittämiseksi. [] Toinen suuri huolenaihe verkkohuumeiden myymälöissä on tosiasiallisesti ostajan mahdollisuus hankkia laittomia yhdisteitä.

Compártelo:

Contacto

Please confirm you are not a robot

Mortgage Bankers Association of Puerto Rico

Teléfono: 787-753-9237 / Fax: 787-753-9239

Correo electrónico: mbambs@mbaofpr.com

Facebook: facebook.com/MBAofPR

Dirección Física

Calle Haití # 113
Hato Rey, Puerto Rico